Monday, June 27, 2011

Road Tour Kecergasan 2011 - Tarikh/lokasiBengkel sehari ini adalah bengkel penyediaan untuk ke kursus asas jurulatih. Dibengkel ini kita akan belajar bagaimana hendak menggunakan musik didalam senaman dan pergerakan asas senaman. Paling sesuai sebagai penyediaan untuk ke Kursus Asas walau bagaimana pun, saya menggalakkan juga peserta yang pernah mengikuti Kursus Asas sebagai refreshing course untuk ke Kursus Lanjutan kelak. Sesuai juga bagi mereka yang pernah gagal di Kursus Asas/Lanjutan/Akreditasi. Bagi mereka yang tidak berminat untuk menjadi instruktur tetapi ingin menambahkan ilmu pengetahuan tentang senaman juga digalakkan untuk hadir.
Dengan cara tidak langsung anda belajar bagaimana untuk bersenam sendiri di rumah atau di pejabat tanpa memerlukan perkhdimatan instruktur16hb Julai 2011 - Bengkel Asas di Komplek Rakan Muda Puchong, Selangor

23hb Julai 2011 - Bengkel Intermediate/Pertengahan di Komplek Rakan Muda Seberang Perai, Penang

Sila hubungi Puan Maizatul Sahat di talian 017 2357381 untuk keterangan lanjut


Dukacita dimaklumkan pihak pengurusan Rich Learning Sdn Bhd telah membatalkan Road Tour Kecergasan ke Kota Kinabalu, Sabah diatas sebab sebab yang tidak dapat di elakkan.


No comments:

Post a Comment