Tuesday, December 29, 2009

AerobikRia - Shah Alam, Selangor

Cuaca pagi yang indah, matahari tidak terik dan sesuai la kalau peserta peserta dikehendaki bersenam selama 2 setengah jam tanpa berhenti. Aerobik Ria yang dianjurkan oleh Negeri Selangor begitu meriah sekali dengan penyertaan bukan sahaja dari Negri Selangor tetapi juga daripada Pahang, Johor dan Perak.

Lima orang juri pengadil dari kiri : Rashid (badang), yours truly, Adilla, Murni dan Zahara2 diva menjadi juri pada pagi ini sorang lagi jadi tokey funfairKumpulan yang mendapat tempat pertama dengan membawa pulang hadiah sebanyak RM3000.00 dan kebetulan pula Amy (berdiri didepan) mendapat anugerah peserta terbaik dengan hadiah RM1000.00. Kenyang betul Amy pada hari ini yea..


peserta peserta sedang bersiap sedia untuk memulakan pertandingan yang memakan masa selama 2 setengah jam tanpa berhenti3 orang diantara presenter yang hadir dari kiri : Redza, Ada Sandha dan SallehKumpulan Glitterzz yang mendapat tempat kedua membawa pulang RM1500.00posing dulu sebelum memulakan pertandingan.kumpulan dari negeri SelangorZahara dan Adilla adalah diantara pengadil selain dari yours truly, Murni dan RashidTidak disangka sangka saye berjumpe kawan lama sewaktu di Segamat dahulu, Johan. Kebetulan pula Johan adalah orang yang bertanggung jawab dalam penganjuran inihaaa....ni dia awek awek cantek dari Perak. Mereka mendapat tempat ketiga dengan membawa pulang hadiah sebanyak RM700semasa pengadilan. dibelakang tu kumpulan MAM dari negeri Selangor

1 comment:

  1. Salam. Saya wakil student UiTM Puncak Alam berminat untuk menjemput aerobic instructor dari pihak puan/cik untuk mengetuai aerobik pada majlis perasmian arobik.. Jika puan/cik tidak keberatan, boleh saya dapatkan contact information puan/cik untuk pertanyaan lebih lanjut. Terima kasih.

    ReplyDelete