Monday, May 2, 2011

Bengkel Asas Senamrobik - Air Keroh, Melaka


Lokasi : Komplek Sukan Air Keroh Melaka

Tarikh : 8hb Mei 2011 dari 8am - 5pm

Yuran : rm60 seorang dengan sijil penyertaan


Grand Finale : saudara TooPhat Muzry akan membuat penampilan khas dengan aerobik genre Hip Hop bersama anda!!


Bengkel sehari ini adalah bengkel penyediaan untuk ke kursus asas jurulatih. Dibengkel ini kita akan belajar bagaimana hendak menggunakan musik didalam senaman dan gerakan asas senaman. Paling sesuai sebagai penyediaan untuk ke Kursus Asas walau bagaimana pun, saya menggalakkan juga peserta yang pernah mengikuti Kursus Asas sebagai refreshing course untuk ke Kursus Lanjutan kelak. Sesuai juga bagi mereka yang pernah gagal di Kursus Asas/Lanjutan/Akreditasi. Bagi mereka yang tidak berminat untuk menjadi instruktur tetapi ingin menambahkan ilmu pengetahuan tentang senaman juga digalakkan untuk hadir.

untuk keterangan lanjut hubungi : Cik Lie Karim 012 3256395 atau Fied 012 6233580


note: mohon maaf kesilapan dari saya sendiri - YURAN adalah RM60 dan BUKAN rm504 comments:

 1. Puan, bila lagi bengkel ini akan diadakan, terutama di negeri pantai timur, teringin nak tahu dengan lebih mendalam..tq.

  ReplyDelete
 2. sayang sekali awak telah miss lawatan Road Tour Kecergasan saya di Kota Bahru pada awal tahun ini Lyana. Akan tetapi saya akan pergi ke Kota Bahru pada tahun depan untuk Bengkel siri ke2 iaitu Teknik Mengajar dan Teknik Koreografi.
  Awak boleh hubungi Pn Maizatul d talian 017 235 7381 untuk keterangan lanjut. terima kasih yea kerana meminati gaya hidup yang sihat :)

  ReplyDelete
 3. salam, pn sya berminat dgn bengkel asas senamrobik ini sekadar menambah ilmu pengetahuan dlam bidang ini.... ingin tahu perancangan 2012 masih ada road tour ke Melaka?

  ReplyDelete
 4. aslm unabts, buat sementara ini belum ade perangcangan untuk ke negeri Melaka utk tahun 2012. Puan boleh talipon Pn Maizatul 017 235 7381 untuk mendapat keterangan lanjut.

  ReplyDelete